KATFINGER
107 produktů
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž vykošťovací 6,3" (16cm) | černý | KF105
Vykošťovací kuchyňské nože mají dlouhou a velice úzkou čepel. Hodí se tedy především na vykošťování masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach. Ostrost našeho nože zaručí čisté, hluboké, precizní řezy se kterými na kloubech či chrupavkách žádné maso nezbude.
Skladem
1850 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž univerzální 5" (12,7cm) | černý | KF106
Damaškový univerzální kuchyňský nůž s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 127mm / 5“ dlouhá čepel má pokaždé ruční dobrus a doleštění pro perfektní výkon. Ergonomická rukojeť z materiálu G10 zaručuje přesné a pohodlné ovládání.
Skladem
1550 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž na zeleninu 3,5" (8,9cm) | černý | KF107
Damaškový kuchyňský nůž na zeleninu s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 89mm / 3,5“ dlouhá čepel má pokaždé ruční dobrus a doleštění pro perfektní výkon. Ergonomická rukojeť z materiálu G10 zaručuje přesné a pohodlné ovládání
Skladem
1250 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž šéfkuchaře 8" (20cm) | červený | KF201
Damaškový kuchyňský nůž šéfkuchaře s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 203mm / 8“ dlouhá, ručně dobroušená čepel z něj dělá dokonalý nástroj. S ergonomickou rukojetí z materiálu G10 je to ideální společník pro každého profesionálního i amatérského kuchaře.
Skladem
2950 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž Santoku 7" (17,8) | červený | KF202
Damaškový kuchyňský nůž Santoku s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 187mm / 7“ dlouhá čepel, která se našimi profesionály ručně dobrušuje a leští je skvělá pro dlouhodobě konstantní řez. Ergonomicky tvarovaná rukojeť z materiálu G10 z nože Santoku Profesionální nástroj.
Skladem
2950 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž na maso 8" (20cm) | červený | KF203
Damaškový kuchyňský nůž na maso s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 203mm / 8“ dlouhá čepel je ručně dobrušovaná a leštěná pro perfektní řez a lesk. Ergonomická rukojeť z materiálu G10 z něj děj dělá skvělý nástroj na ne jen krájení masa ale na jakékoliv dlouhé řezy.
Skladem
2550 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nôž na pečivo 8" | červený | KF204
Damaškový kuchyňský nůž na pečivo s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 203mm / 8“ dlouhá čepel kterou ručně dobrušujeme a leštíme má vysokou výdrž a skvělý design. Ergonomická rukojeť z materiálu G10 zaručuje přesné a pohodlné ovládání.
Skladem
2550 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž vykošťovací 6,3" (16cm) | červený | KF205
Vykošťovací kuchyňský nože mají dlouhou a velice úzkou čepel. Hodí se tedy především na vykošťování masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach. Ostrost našeho nože zaručí čisté, hluboké, precizní řezy se kterými na kloubech či chrupavkách žádné maso nezbude.
Skladem
1850 Kč
-
SKLADEM
KATFINGER | Damaškový nůž na zeleninu 3,5" (8,9cm) | červený | KF207
Damaškový kuchyňský nůž na zeleninu s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 89mm / 3,5“ dlouhá čepel má pokaždé ruční dobrus a doleštění pro perfektní výkon. Ergonomická rukojeť z materiálu G10 zaručuje přesné a pohodlné ovládání.
Skladem
1250 Kč
